Monday, September 19, 2011

Batch-4 expired ebm

Assalamualaikum....Monday blues tak hari ni? harap-harapnya tidak..

Ni batch yg ke-4 stock EBM yg dah expired. I mean lebih 6 bulan. Masuk je bulan ke -7 saya rasa afdal untuk dibuang. Jadi, ini bermakna saya perlu lebih rajin dan gigih mengumpul stok. Walaupun hakikatnya penyakit M itu memang datang menjelma tak kira cuaca. Bayangkan sesi pertama di pejabat pon saya buat agak lewat , biasanya antara 12pm-1pm. Kalau sebelum ni jam 10am tu dah wajib perah. Jangan ikut k..contoh yg sungguh x baik. Lagi-lagi susu mmg agak merudum dikala puasa gini, turun sket motivasi..huhu

Kisah susu expired sebelum ini:
Batch 1
Batch ke-2
Batch ke-3

Jadinya total expired YTD 48 packs.

Batch ke-4= 10 packs

Bulan syawal ni asik-asik makan ayam dan daging. Rasa jemu pon ada..sbb tu tetiba rasa nak tukar menu kepada

.
.
.
.


Fish and chip!

Beli siap je ikan tu hihi..makan ngan salad..i likee...mudahkan?
btw, saya dah tambah stok western food @ home.

1 comment:

aida said... Reply To This Comment

cam haku jer, asal EBM kena buan je amik gambar... golden liquid orang kata, ngeheheh