Tuesday, September 28, 2010

Jalan raya Syawal 16 dan 17

Sabtu

Sabtu pagi aku cek dulu tahap kesihatan Muaz. Nampaknyer demam dah tiada, Memang berkesan juga ubat punggung doc kasi malam sebelumnya. Ingatkan dah tak dapat join Reunion Batch 1-15 ( tak pasti lak) SAMER, sekolah lama aku dulu. Rupanya ada rezeki gak nak menziarahi sekolah lama dan berjumpa beberapa ketul kawan dan cikgu. Dapatla jumpa senior & junior sekolah. Not bad la..1st time depa buat ni. Siap ada kambing golek! Cik Abg kata sedap sgt kambingnya! Cuma orang ramai malas nak Q lagi dan amik kambing tambahan. Aku tak makan kambing. So dalam kui 1.30pm kami pon selamat sampai umah semula dan dapat la lena kejap sebelum sambung event ke 2.

Sebelah petang lepas Asar kami ke Pizza Hut Jln Klang Lama pula sbb menghadiri Besday Party Areeba anak kawan hubby merangkap client aku juga. Orang pakistan. All kids enjoyed the party dan aku pon enjoyed juga sbb dh lama woo tak makan Pizza eheheh :p Lagi2 free kan, sedap tak hingat :p . Malam tu sampai umah mmg letey benor maaa

Ahad

Pagi tu buat Scones dulu sbb dah lama teringin disebabkan tergoda ngan Scones di Sweet Chat Cafe dimakan oleh YatiPruzz haha . Muaz tade demam cuma flu aje. Dia mula la tunjuk perangai baik die sket :p. Kami ada 6 undangan hari tersebut. Apakan daya, kami terpaksa la memilih sebab keadaan tak brapa mengizinkan. Jadi kami hanya ke 2 umah rumah : Jiran dan ke rumah Yani yang buat Aqiqah. Ingatkan lepas di rumah Yani nak pecut terus ke rumah Safurah, tapi jalan jam dan badan dah penat sgt. Aku akur, dengan keaadaanku sekarang mmg kudrat tak macam orang biasa huhu. Dah la penat bonar mengawal 3 kekanak aktif dalam kereta. tahun depan 4! harap2 aku cepat slim nnti ekekke

Maafkan la kami yer kawan-kawan yg diingati jika tak dapat memenuhi undangan anda. Kami sangat menghargainya, panjang umur kite jumpa lagi.

Gambar pon tak tangkp byk, secipot ajek!

Mega Reunion SAMER 2010.
We all are Batch 10! Next reunion for batch 10 only will be at Tiara Beach Resort this coming Nov. yeay!

Among the kids. The all left 3 tu Pakistanese ok. Happy Birthday Areeba!

2 comments:

puterikiut said... Reply To This Comment

farra.. mana gambar scone nye.. mesti sedapkan..

yer la berjalan raya dengan kanak2 3 org mmg agak letih kan.. apetah lagi tgh preggy.. mana nak layan derang masa kat umah org.. belum part berperang dalam kete.. mana yg terdaya je la dpt attend kan.. tuan umah mesti faham punye..

Farra said... Reply To This Comment

kak nita sgt memahami..di rumah org, org lain siap menjerit kat muaz masa die nak capai astro la, nak capai kipas la..nak panjat sofa la..sy gak relax sbb dh biasa

ok nnti akan share scones tu ngan resipi