Friday, March 5, 2010

Terima Kasih Avent Isisku

Di rumah mama guna Avent Isis selama ini. My Ameda mmg letak di pejabat saja. Nak dijadikan citer last Monday, masa tengah pam guna Avent, handle dia lari2 dan aku tak dapat pam seperti biasa. Bila bukak handle rupanya ada skit crack. Cuba tengok gambonye ini:


Jadi sejak Avent rosak, emosiku agak kurang stabil sebab tak dapat nak memerah di awal pagi sebelum ke pejabat. Dah beberapa hari mencari pre loved BP dan kali ni aku mengidam nak try Medela Harmony, akhirnya semalam seorang kawan rekomen kawan dia yg nak let go MH. Yeaaayy syok banget. Cuma ibu tu masih outstation, so Ahad ni baru aku boleh gi amik MH yang dia nak let go pada price yang sgt berbaloi. Buat masa ni aku terpaksa hangkut gak Ameda balik umah sbb nak perah time sampai kat umah from office.

Yeayy..lps makan CheeseTart, mmg susu naik sket...kat umah semalam dapat byk ni..alhamdulillah...
Muhammad Muaz udah mula merangkak..bravo2...kami sume kene lebih beri perhatian , kang nnti nak terjah sana sini. Esok dia genap 7 bulan! :)

Akhir kata, Terima Kasih Avent Isisku yang digunakan sejak kelahiran Muhammad Mus'ab yg bakal berumur 6 tahun bulan 6 ni. Rasanya dah puas guna Avent ;)

note: gambar kurang memuaskan dr E71

3 comments:

Puan Hanis said... Reply To This Comment

chaiyok...chaiyok...

Selamat merangkak baby muaz ye :)

tinidewi said... Reply To This Comment

theme dapur hijau ye? i like :-)

p!nkerton said... Reply To This Comment

wah cheesetart pun bleh increase susu ye? sedap2 hehe.. sbb kita consume cheese kan.
berjasa sungguh avent isis akak tu :)