Monday, December 14, 2009

Hytex Warehouse Sales Dec 09

Tak dapat dah nak bilang ngan jari ni kali ke berapa ku serbu Hytex Warehouse Sales. Mmg ni la yg ditunggu sebab nak beli baju anak-anak hehe. 5 Minit je dr umahku. Antara yg direkod dlm sebelum ini; Dec 2007, May 2009, Aug 2009. Yang tidak direkod ada jua.

Jadi, kali ni hasilnya berbelanja RM138 untuk 25 barang. Murahkan?
Yang dibeli untuk:
  • Mus'ab- Kemeja jalan, tshirt2 harian, stokin
  • Mawaddah- Kemeja jalan , 2 seluar harian dan tshirt2 harian, stokin, sweater, puting susu
  • Muaz- 3 stokin, sweater, nappy liner ( untuk elakkan CD kuning akibat najis)
  • Mama- Seluar jean RM15 (RP:69), tshirt dok umah
  • Balik kg-2 tshirt dewasa
So dpt ke beli sweater n stokin sbb nak naik Fraser Hill Rabu ni. Kalau boleh takmo gi sbb koje berlambak! Dah kone pegi, bawa skali bby ngan pengasuhnya ( ayah dia le) sbb tak sanggup tinggalkan baby yg menyusu badan ekslusif.

Let me summarize sket sales kali ni:
  • Kali ni tiada jualan botol, stokin new born, sabun
  • Baju baby tak byk pilihan
  • Baju-baju kat sini kebanyakkannya hanya untuk pakaian harian kekanak like pants, t shirts, panties
  • Seluar Jeans untuk kekanak saiz budak sekolah rendah, yg kecik2 tadek
  • Baju orang dewasa juga banyak utk org saiz kecik!..mmg beruntung la org kecik range from seluar jeans, baju kerja, t shirt, seluar jogging/dok umah
  • Paling byk baju adalah saiz budak sekolah rendah dlm 8 tahun keatas hingga menengah
  • Tade jualan stroller kali ni
Bumbo seat kat sini murah! sapa nak?? Sy dh tak jadi beli Bumbo Seat hehe

2 comments:

Zuedin said... Reply To This Comment

jeles jeles..nak gi gak

Farra said... Reply To This Comment

jgn gi..save duit..tapi kalau shopping kat jusco mv esok lg byk duit abeh dr kat hytex hehe :p