Saturday, May 30, 2009

30 May - 7 Jun : Hytex Warehouse Sale~Preview

Minggu lepas, kami membeli barang di Tesco. Pada mulanya, aku dah amik beberapa barang baby dan letak dlm trolley. Tetiba tergerak perasaan kot-kot akan ada Hytex sales, so lagi banyak bleh jimat. Tak semena-mena semalam terbuka website (ntah tak ingat, konfem bukan S&N), about this sales...jadi jam 10pagi today ku pergi la shopping brg baby with hubby by motorcycle. Kids tumpang umah mak jap.

Ini hasilnya....

I spent only RM132 for 33/34 items ni. Memang jimat sangat. Those items ada yg RM1 like puting susu botol ( utk Mawaddah) & baby wipes, RM3 stokin dan sabun serbuk..baju kids yag puluhan ringgit tu jadi RM5/RM8/RM10. Ni sume jenama like Issue, American Athletics, Princess, Disney, Pooh etc. Ha..susu botol pon dah kumpul juga senang nak store susu badan.

Baju baby gals banyak sangat pilihan dan cantik-cantik. I like this one. Untuk anak menakan baruku yg lahir 2 minggu lepas di Sg Petani ;). Kiut kan?



Suka sangat baju Mawaddah yang ni. Boleh buat baju raya youuu ;)


Yang lainnya Hytex sales kali ni:1) Dibuka 9 hari berturut termasuk hari kerja ( biasanya hujung minggu jek) 2) 1 pintu masuk di buka kat area kilang ( agaknya senang nak kontrol umat manusia yg gila membeli dan jimat workforce)


Ni bilik yang mama tengah kemas. I gonna make a mini makeover before deliver. Apa dia? Tunggu episod akan datang ..... Tak jadi la upgrade handphone nampak gayanya. Ada priority lain hehe. Eh gambar dah lepas kemas tak tangkap pulak. Abang terkejut melihat kekemasannya :p

Yang ini? Tade kaitan langsung aa dengan Hytex sales ni. Tapi ada kaitan sangat dengan ibu mengandung ni...muehehe. Buy 6 donuts Free 3. Takkan tak rembat kan?


Daku dah 30 minggu mengandung! waduh....tak register lagi kat mana-mana spital. Awat degil benor nak amik tindakan ni? hishhh. Makin di tunggu kami keliru la nak pilih spital mana. Dulu kata dah almost decide.

5 comments:

yantz-yeem said... Reply To This Comment

mmg best kan hytex sale? hwaaaa...raser cam nak repeat pi lagi la...

Farra said... Reply To This Comment

yantz~bila sampai umah je..adei..satu botol wide neck pecah ( si kakak 3 thn punya)..tak beli pulak kat hytex..tapi ada masa lg sbb umah kita setapak je hihi

p!nkerton said... Reply To This Comment

ello kak farra, boleh bgtau tak hytex sale ni kat mana & sampai bila?
*harus memborong nih* :D

Farra said... Reply To This Comment

ada kat link S&S tu...cuba klik..kat kepong jek..nak tau lebih lanjut google map oki

Sudirman said... Reply To This Comment

Pergi ke url dibawah ni utk lihat dimana kedudukan kilang hytex tu. Jualan selama 9 hari. So cepat2 :)

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=hytex&sll=3.219166,101.619705&sspn=0.00526,0.009656&ie=UTF8&ll=3.218845,101.619802&spn=0.00526,0.009656&t=h&z=17