Tuesday, August 4, 2009

Hytex Sales

Jumaat lepas tertiba ku terfikir yang kami tiada stroller lagi. Stroller lama dah beri kepada saudara. Terlintas jugak syoknya kalau Hytex ada buat Sales. Kebetulan, Sabtu pagi tgh browse-browse Internet terjumpa link about Hytex Sales!

Apa lagi hari Ahad lepas Sukan Mus'ab ajak Ayah singgah kejap Hytex yang berapa tapak je dr Padang Sukan tu. Jadi hasil jengukan di sana ialah:

1) Stroller tenderly - new brand, sebiji rupa gini: harga RM120. Ada lagi jenis stroller harga RM100 dan RM60. Abang setuju beli ini stroller. Aku kata abg belikan bila baby dah lahir. Selagi tak lahir rasa tak sedap nak beli pulak..lgpon Hytex sales till 2 weeks, during weekend only.

2) Aku beli new comforter set ini RM20 saje! Our existing comforter set ni dr zaman Mus'ab so rupa dah agak buruks..hihi. So satu bleh letak atas tilam, satu lagi letak dalam baby coat.


3) Baju Mawaddah ~ erkk...mawaddah dah pandai shopping...ni 1st time angkut dia, dia pulak yg memilih-milih mana yg dia berkenan. Siap aku kene letak few helai yg dia dh amik.

Harga RM5 each- baju harian yg kiut

RM10- Dress


4) Baju Mus'ab- 1 Tshirt RM8 + sock RM3..kebetulan plak Tasmanian..no Ben10 ok kat sini..maybe next time punya sales, harapnya ada la...
so bape jek mama belanja...tak byk pongggg
Update on Mawaddah
Semalam lepas muntah sekali lepas balik dr Klinik, aku tak beri langsung susu sampai la pagi ni. So, semalam dia hanya makan dan minum air kosong je. So sejak tu dah tak muntah. Badan ada sedikit dedar-dedar macam nak demam. Lepas makan ubat demam dan muntah, dia baring-baring aje. Harap-harap dia dia sihat hari ini juga.

5 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

uish..sempat update blog lagi..meaning harini bkn hari meneran la..hehe..

baguslaa mawaddah dah mula baik..

laydida said... Reply To This Comment

comforter set tu sama mcm zafyra punye :D

Farra said... Reply To This Comment

shell~ dah tak sabar rasanya...mawaddah dah sembuh so rasanya dah bersedia hehe.btw, byk posting blog ni dh draft siap2 :D

huda~sama tak serupa ( sure harga lain tuhh) hihi

Tyha said... Reply To This Comment

Akak anak pertama x beli stroller,ank kedua baru beli...tu pon beli dari kwn je.But very usefull.

Tengok agar2 santan farra tu teringat akak buat 3 bulan lepas...nak bagi lapis santan tu banyak...agak try putar telur+santan dgn mixer,konon2nya nak try cara barulah....keluar2 jadi agar2 kek santan.....;)

Farra said... Reply To This Comment

kak tyha~ cemana rupa agar2 kek santan itu?