Wednesday, August 5, 2009

Flashback....

Belum bersalin lagi....5 hari lagi sebelum my EDD. Hanya Allah yang tahu bilala baby nak keluar ni, apapon aku dah bersedia nak di sorong ke Labor Room. Lgpon my medical card already upgraded to SBR, semalam baru cek, I've requested last week. Hari ni dah genap 3 minggu baby dah engaged. My total weight gain is 20kg!

Nama belum diputuskan lagi...pelbagai usaha sedang dijalankan secara 'semulajadi' supaya baby lahir awal sket dr EDD :) . Semua rancangan hanya di tangan Allah.

Imbas semula anak-anak yang bersalin sebelum ini:

Muhammad Mus'ab- lahir awal 4 hari. EDD 8 June 2004. Mus'ab lahir 4 June 2004

Nur Mawaddah- lahir awal 6 hari.
EDD 26 Mac 2006. Mawaddah lahir 20 Mac 2006

Yang ni bukan flashback....tapi angan-angan sebab set sofa kat umah dah lembik!! Dulu memula pindah umah beli yg murah aje ( below 1K) tahun 2006. Emak beli Fella tahun lepas mmg berkualiti betoii aa.

7 comments:

-ummu amin- said... Reply To This Comment

ermm.. lama jugak nak deliver after engagedkan? ingatkan once dah engaged, tak lama pastuh terus deliver.. g check semlm baby still lom engaged, 26 days more to go..

Farra said... Reply To This Comment

ye la ayu..ade org 4 wks engaged...ingatkan anak no 3 ni lg cepat, tpi lebih kurang aje

oja said... Reply To This Comment

aik dalam menunggu masa sempat lagi nk sopping2 ye ...hehehhe..baby nak lahir 080809 kot

Farra said... Reply To This Comment

oja~if 0808..habis pantang raya la tu..kuih raya belila gamaknya! haha

`Ain said... Reply To This Comment

anak2 akak mumtaz yg paling awal keluar 8 days dr EDD. abir, aufa 38 weeks.exercise naik turun tangga la byk2 kali :P
by the way, fella pya sofa mmg lasak material dia, kami trade dulu pun dah 6 tahun, tu pun sbb slipcover dia koyak.beli la satu?

p!nkerton said... Reply To This Comment

uishh saspen btol la hehe.. tapi kang tengok2 ada 2-3 entry masak la, buat agar2 la hihi ;p
beli la fella tu, mmg puas hati. berbaloi-baloi! :D

Farra said... Reply To This Comment

k.ain~tingin aa nak beli 1...hehe...mumtaz dh sihat ke?

fatih~nak masak2 lg..tp barang tak cukup..akak tak larat drive nk gi kedai :p