Wednesday, April 15, 2009

Progress

Last week 3 kali makan Donut! Ganas tak??? Sapa lalu pejabat saya nak kupon Big Apple
boleh ambil, saya ada lebih!

Benornya nak citer progress lain aa as below :

1) Persiapan nak gi Oliday Langkawi yang dah settle:


  • Consent letter doktor dah dapat

  • Kereta sewa Iswara dah book RM100 dr 18hb, 10mlm - 21hb 8am
Yang lain yang mudah-mudah jek...nak packing barang

2) 6 months check up


Kali ni dah dapat result blood test. Keputusan darah lebih kurang cam K. Nita. Macam 2
anak sebelumnya juga agak rendah. Kali ini rekod saya 9.9 sahaja. Jadi, Doktor dah
suruh makan 2 pil obumin/day, jika sebelum ini hanya 1/day. Apapon nanti nak cari hati
ayam dan bayam kat pasar. Mama dah naik 9kg! Ganeh gak. Btw, Mama dah nampak jantina
baby. Orang Cina kata ada Ong. Untuk orang islam, alhamdulillah, yang penting anak dan
mak sihat dan selamat ;)
3) BP dah sampai!! The parcel safely arrived in my office today, RM814 for BP Ameda, Beg and Baby Storage Milk.

9 comments:

sikulat said... Reply To This Comment

hahaha.. big apple tuh siap ada yang dah kena gigit tuh.. muehehhehe

Wan Ahmad Dani said... Reply To This Comment

boy yer... congartulations Fara... bertambah lagi geng Dani selain Abg 'Ab dia...

Farra said... Reply To This Comment

semah~mus'ab tak sabo sgt..masuk je kete terus ngap! lps tu boleh dia kata..tak sedap la

yani~ kalau btol mesin scan tu ..:D

puterikiut said... Reply To This Comment

farra: bila nak g langkawi tu? check up kat mana?

Farra said... Reply To This Comment

k.nita~insyallah this saturday , check up kat klinik tm atas ni jee

`Ain said... Reply To This Comment

tq la belanja big apple!waah...best la dah nak gi vacation!surat doktor dah ade kerr..

Farra said... Reply To This Comment

k.ain~dah ada..

Zuedin said... Reply To This Comment

lepas buka kotak bp tu. tayang2la kat sini. ku pun nak cuci mata. mana tau ku nak bli jugak ekekekeke

Ina Hashim said... Reply To This Comment

beli Ameda ye?you wont regret I tell you..akak dah guna..memang bestttttttt