Friday, January 2, 2009

Minggu ini

Minggu ni..

Isnin ..from Kedah on the way home berkesempatan menziarah anak menakan baru Baby Mumtaz di Pusrawi sian baby kene warded sebab Jaundice. Cepat-cepatlah sihat yer

Sejak 3 hari ..tak lalu nak makan...tekak & badan rasa tak sedap..cuti pada 31 Dis dihabiskan dengan tidur sepuas-puasnya...masak pon tak...abg tumpang mkn umah mak

Semalam, dah daftar Mus'ab di PASTI sesi petang sebab KEMAS dah full. Alhamdulillah makan penuh selera kat rumah FahmyZarid sempena Aqiqah Fiqri, agaknya sebab lapo sgt. Mus'ab dan Mawaddah suka btol tgk games Izzul. Lepas tu kami berkesempatan menziarah baby baru JajaYusop..nama baby Ilyas Aqil. Dapatla sket ilmu cemana nak amik Maid urus sendiri permit ( tak thru agency).

Hari ini keje

Esok..insyallah jika badan sihat walafiat ke kenduri walimah Ika ..sapa gi lagi??

New year 2009 resolution..later la tulis pulak ;)

3 comments:

Ummu Auni said... Reply To This Comment

insya Allah, aku pun pergi. balik hari kut

eLLe said... Reply To This Comment

kite x dpt p farra and dah bgtau ika pon, anyway kim salam kat ika k...drive baik2..

Farra said... Reply To This Comment

aini~kami pon gi hari jek

shell~insyallah