Friday, August 16, 2013

Aidilfitri 2013

Raya tahun ni giliran Negeri Sembilan dulu....makanya berayalah kami di Kuala Pilah. Syawal pertama penuh dgn aktiviti makan-makan ( harusla kan :p) dan berkunjung ke 5 rumah jiran dan sanak saudara..menjelang malamnya kami pun pulang ke KL sampai almost 12am sebab keesokan harinya nak pulang ke Utara pulak..


Baju melayu merah Ab & Maher beli baru..hak Muaz pakai Ab punya yg lama..recycle...jimat hihi :D


Sampin semua ditaja oleh SIL hihihihi





3/4 tahun dah hubby tak beli baju raya..pakai je baju melayu sedia ada..maksudnya...tema warna baju kitowang ulang yg sama je wakakka...so hubby dah request nak kaler hijau next year, baru la die dapat beli baju baru..OK set next year Hijau atau Kelabu! Azam kali ni nak jahit baju sendiri ewahhh ehehhe

5 comments:

Marlina Mohtar said... Reply To This Comment

ceria je semuanya ya kak =) comel anak2 pakai baju warna sedondon..

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

Amboi abg deman... Bagus tul sanggup pakai baju sama berthn2... Cik abg ni.. uii cerewet bab baju seluar dia..

eLLe said... Reply To This Comment

farraaaaa..taun depan pon kite nak hijjoo.....jommmmm..heheheh..

raya taun ni abes lagi, pose pon x berganti lagi..dah pk baju raya taun depan..ahhaha..x tahan...

y@tipruzz said... Reply To This Comment

btul....tak tahan ayat labu..pose ganti blom habis dh set theme color bj raya hahaha

ok ko merah..aku merah..semah merah...jom theme merah amik gambo reramai kat jeju! :p

Smiley said... Reply To This Comment

hehe
shell..ganti pose dulu na...aku pose full thn ni ekekke :D

Baiti, my hubby tu gitu la ..jimat sungguh..mana gambo raya awok pulak?