Friday, December 9, 2011

How to find the lowest AA ticket?


Use FLEAPY!

Memula masuk destinasi pilihan anda dan kemudian klik! Fleapy akan keluarkan rate paling rendah.
Perlu diingat, rate paling rendah tersebut ada kuota especially kalau promo yang sangat hebat macam Zero Fee atau 10sen atau Free Seats. Jadi, kalau anda jumpa rate paling murah kat Fleapy tapi masa booking di website AA tak jumpa, ini bermakna kuota tersebut makin kurang atau dah tiada. Tips? Kurangkan jumlah penumpang masa anda book tiket di website AA. Seperti yang saya buat, bila saya letak 6 orang, tiket 10sen langsung tak dapat untuk tiket balik. Bila saya kurangkan 4 orang, boleh dapat tiket 10sen. Tips? Buat 2 separate booking demi semata-mata nak jimat! ehehhehe . Jadi yang 2 penumpang lagi tu terpaksa la bayar tambang sket. Overall masih jimat.

Jadi, apa lagi, dah book ker belums promo AA kali ni? Ok kalau takmo book kali, apa kata cuba search guna Fleapy. Boleh nampak tiket paling murah? Amaran: jangan rambang mata. ehehheh



P/S: Harga tak termasuk cukai. Kadar cukai berbeza mengikut negara.

2 comments:

p!nkerton said... Reply To This Comment

omggg saya dah try! & harusslah rambang mata!! hahaha ;p tq for the info! ;)

Farra said... Reply To This Comment

:)