Monday, December 12, 2011

PD revisit: this time Avilion Admiral Cove

Aktiviti cuti sekolah akhir tahun 2011
Tarikh: 4-5 Dec 2011

Sebelum terjun pool wajib solat dulu:
 

Disekitar pool:

Lunch kat gerai yang tak berapa sedap..servis pon tak brapa nak bagus..sbb weekend, org sgt ramai..huhu

Satu gambar dalam bilik..lagi gambar akan dikongsi dalam entry hotel review..stay tune!:

Siap sedia para atlit sukan air kategori 'tidak pandai berenang':


Sorang lagi interframe:

Ayah & kindle~ ibarat isi dan kuku:


Berlambak kapal laut & kapal layar sekitar Avilion. Nak naek sediakan aje ongkos:

Kolam dewasa. Total ada 3 kolam di Avilion:

Kolam kanak-kanak paling cetek:

4 comments:

aida said... Reply To This Comment

beb you have kindle? OMGGGGGG T_T

berapa diman beli? kapasiti? for book lover like me, nak sangat kindle

Farra said... Reply To This Comment

Aida, dah lama ada kindle..rm500+ rasanya tp beli di uk
ko mmg wajib beli! seriyes..deman siap ada lampu kenit attach to kindle..so cute masa mlm2 hihii

aida said... Reply To This Comment

yup i know, but i was waiting for the new kindle fire... been reading its rave review, padahal belum release lagi..

gila ramai preorder kat amazon. kindle biasa tak minat sangat

p!nkerton said... Reply To This Comment

wah best la tgk kak farra gi avilion. saya dah lama plan nak pegi tapi x terpegi2.hopefully next yr boleh pi. cam best je nak lepak :D