Wednesday, September 14, 2011

Gambar Aidilfitri 2011

Tiap kali Aidilfitri, part gambar-gambar ni mmg fail habes. Dah la dulu sambut raya tade Theme Colour. Tahun ni agak berjaya part theme kaler , warnanya Coklat, tapi gambar sekeluarga pulak tade.

Jom layan je gambo yang ada yer...Memula di N. Sembilan ..lepas tu Kedah
FYI, gambar ni saya gigih menangkapnya / paksa orang lain tangkapkan :)

My only pic with my dotter. Mus'ab ikut ayah die yang tak suka bergambar. Jadi, asal ajak jer tak penah kasi kerjasama.

Dah semua takmo kasi kerjasama takpe..jom jalan raya aje..dah otw jalan raya..si kenit 2 orang mulala lena sebab dalam kereta dapat Ekon. Kat umah kg kan tade Ekon.

Maher 7 bln, lena sungguh lps menyusu.

See, Muaz 2 tahun tidur berdiri! Kesian kan..sbb tade orang layan dan susun atur die kat belakang..tengok-tengok dah tidur berdiri budak ni

Kira ok la..ada gambar ber4 kat umah orang hihi. Tu pon Muaz dah berdrama

Gambar di Kedah. Ibubapa saya dan suami. Ini kali ke-2 ayah saya ke sini ..kali pertama dulu masa saya kahwin. Jauhla katekannn..

Hari raya ke 5 & 6 merupakan hari kenduri kahwin adir ipar, Gee. Tapi saya mmg tak sempat nak tangkap gambar. Jadinya terpaksa tunggu gambar dr kamera offical photographer je la. Kenduri bertambah meriah dengan kedatangan rakan-rakan suami iaitu 1 keluarga tempatan dan 3 keluarga Pakistan dan mereka kali pertama melihat kenduri kahwin di Malaysia. Datang jauh tu dr KL..Thanks a lot friends for coming here, Yana, Saadiah, Sanam, Ainy & their families :)

Raya seperti biasa meriah kerana dapat bertemu sanak-saudara walau gambor secipot..perut pon senang hati haha

5 comments:

aida said... Reply To This Comment

oh deman ada saudara pakistan ke?

kiteorang ada saudara kat karachi, india... datang malaysia tahun lepas

Princess Solehah said... Reply To This Comment

biasalah kalau nak bergambar dengan anak memang macam ni kak :) jadi agak payah juga..

afi said... Reply To This Comment

selamat hari raya farra! comelnya maher, nak dekat sama besar dgn abg muaz.. omar pun dah makin tegap badannya. kirim salam raya kat deman k.

p!nkerton said... Reply To This Comment

selamat hari raya kak farra! geram nye tgk maher, steadyy je ;)

Farra said... Reply To This Comment

Aida, kawan opis die

Princess, kann... pepaham je la

Afi, omar pon makin bam bam tuh :)

Fatih, nnti Firas pon bam bam ..leh geng ngan Maher