Monday, August 1, 2011

Saya mahu Kek Lapis Kedai Hanis

Sabar..dugaan btol melihat kek ni di bulan puasa ni kan? ekekkek

Saya berkenalan dengan Hanis CEO, kedaikekhanis pada 22.12.07 di kenduri Shell aka nama manja Labo ;)

Ni pestaim die buat giveaway, so apalagi geng, jom join ler!

Saya memang kagum dgn dia sebab dia surirumah sepenuh masa yang menjaga anak-anak dan pada waktu yg sama menguruskan perniagaan kek lapis ;)

2 comments:

Hanis said... Reply To This Comment

aduhai puan farra...kamu jgn puji puan hanis niii sgt.....nanti dia bakar kek tak menjadi nanti.....hehehhehe

anyway...kita ni bersahabat takdelah berjumpa pun kan..itulah sekali masa berkenalan tuh kat kenduri shell(ye ke eja nih heheh) tapi really close to my heart :)

Farra said... Reply To This Comment

Hanis, :) ajor bakor kek lapis leh tak? kite x reti ler