Thursday, February 24, 2011

Awak Suka...Saya Suka..Kita sama-sama Suka


Senang je rupanya nak masukkan Like button ni. Siap pon just in few minutes. Korang nak masukkan jugak tak? Ikut je tutorial ni. Mekaceh Aizuddin. Kalau suka mana-mana bebelanku nanti mai la tekan button Like tu ( eh boleh plak ajak-ajak?) ... Kalau tade yg suka, takpe la..ku Pasrah :p

Aduh! Rasa x menang tangan plak bila Muaz ada kat Umah ni. Ni on kejap lappy sebab updates info baby Maher in HR sistem. Kene la buat cepat sbb nak dapat benefit medical. Tak lama lg baby kene gi cucuk.

Eh btol ke hari last day Prosperity Burger? Harus call McDelivery ni!
Ok taleh lama. Bye!

2 comments:

aizuddin said... Reply To This Comment

thanks for link :)

Farra said... Reply To This Comment

Welcome aizudin :)