Wednesday, June 9, 2010

Tarak MoOoOd

Hari ni baru masuk keje. Kami baru je balik dr kembara utara semalam dalam masa 5D4N:
KL-Kulim-Butterworth-Yan-Langkawi-Arau-Kulim-KL

No excited feeling, even di Langkawi Mama hanya dok Apartment dgn Baby Muaz while orang lain sume jalan-jalan ronda Pulau Langkawi. Gambar pon tak tangkap banyak. Tak shopping sangat hanya beli coklat.

Alhamdulillah ukhwah dapat dieratkan dengan kunjungan walimatul urus di rumah X-Bos di Png & Che Nubb di Yan dan berkunjung ke rumah Eza Shafinaz di Arau. Eza memberi layanan istimewa lagi tu dengan hidangan Bihun Sup Utara yang sangat lazat, adik-adik iparku makan bertambah-tambah, muaz makan bihun sup sampai tertumpah-tumpah atas lantai :p. Riuh kejap rumah eza yg selama ni tenang gitu. :p

5 comments:

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

syoknya hang pi jalan..aku gak di office

Farra said... Reply To This Comment

eni, hang tak pi ka kenduri che nubb? aku jumpa lin aje kat situ ..anak2 aku suke la jejalan tuh

y@tipruzz said... Reply To This Comment

kena mintak resepi bihun sup utara kat eza nih!! terliur plak aku dgr

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

tak lah...aku tak berani drive jejauh. hari tu jumpa dia kat menara TM. baru lagi..

Farra said... Reply To This Comment

yati, mmg sedap bangat, kalu ada lg bihun time tu sure aku bedal lg

eni, oo ok la tuh