Tuesday, June 22, 2010

Nama-nama bby yg glamer zaman skarang

Ni nama-nama baby yang aku rasa sangat tersohor zaman sekarang ni. Kalau tak terjumpa di alam nyata, mesti jumpa di alam maya.

Baby Boy
  • Adam
  • Faris/Fariz
  • Muaz ( dah jumpa banyak termasuk my Muaz :p)

Baby Girl
  • Humaira
  • Aisyah
Apa la yg aku ngomel ni. Emm..aku tgh selsema teruk, sakit pale ni, tekak pon tak lalu nak makan. Rasanya kene cari sup-sup gitu. Kat cafe opis kite ada jual tak sup tulang?

Yeayyy hari yg ditunggu-tunggu telah tiba. Kini menanti debaran lg beberapa jam untuk menjawab teka -teki teka -tekuk! ihiks :p apalagi jom main teka -teki

14 comments:

Ealyie said... Reply To This Comment

uik..
da start study2 nama baby kah?? hehehe..:)

Farra said... Reply To This Comment

ely, eh bukanla..ni ngomel suka2..just to kill my waiting time kuang kuang

CT said... Reply To This Comment

nama girl tu...kalau combine adalah nama anakku yg no 2...ehehehehe

Farra said... Reply To This Comment

kak ct,sy mmg nak glamerkan nama anak akak ekekek :p

CT said... Reply To This Comment

hihihi...sila sila

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

kat pak abu ada sup tulang :P

myjuliana said... Reply To This Comment

tak sangka 2-2 nama anak aku termasuk nama glamer. betul ke research ko ni farra? he he he

Mila_ibu najihah said... Reply To This Comment

ehh ada lagi..
danish/danishah dan Qaseh..kan..

anis salwa said... Reply To This Comment

nama anak aku mmg tak tersenarai nama glamour.. ah ah ah

eLLe said... Reply To This Comment

kite suke sgt humaira, tp tu hari hubby xnak sbb ramai sgt gune nama tu..laki nak adam, tp hubby pon cam xnak gak..hrm..kenalaa cari nama2 yg x glamer..hehehe...

Farra said... Reply To This Comment

aini, pak abu kat mana?

juli,ni research tak bertauliah!

mila, oo ek..kengkawan kat sini tak ramai plak nama anak gitu

anis, aah nama anak ko tak tersohor

shell, tau takperr..skrang nama tak glamer dah kan ..so ok la tuh

Yan said... Reply To This Comment

teka teki tekuk kat mane plak ni???

ermm
name baby pempuan plg glemer yan rase batrisyia, Qistina, Alya

klu baby boy lak..
haziq, iman.

klu zaman2 sekolah dulu..
name glemer rasenye Norhayati & azura..
tiap2 kelas mesti ade budak name Norhayati/azura heheheh..

Farra said... Reply To This Comment

yan, aah.. ye la nama haziq sgt glamer okay..looking fwd ur new baby's name ihiks ;)

Mama_Fatin said... Reply To This Comment

huhu ade pape ke... mohamad faris nama ultramen kenitku kekekekkee