Thursday, June 24, 2010

Popeye pls!

Tetiba di petang hari ini..perut lapar...dan kat kapla hotak teringatkan sesuatu: Popeye!

Saya mahu makan Popeye!
Sedapkah?
Sape pernah makan?
Cuba kasi review sket?

:)

3 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

kalau ayam, kite lagi prefer kfc than popeye..tp adik kite ckp kat popeye, ikan die yang sedap...x taula kan sbb x pernah cuba lg ikan di popeye..

matasipit said... Reply To This Comment

kita sukaaa ayam ngn biscuit dia.. memang ayam dia tak sesedap KFC, tapi it's not that bad la.. :)
mash potato dia pun setapp.. tp yg paling kite suka biscuits dia la :)

Farra said... Reply To This Comment

shell, ooo..wiken ni aku mesti try ni ehehe tq

kak nini, ooo kene try biscuit ni..ade mash potato lg la sesuai ngan si muaz tq tq