Monday, June 21, 2010

Masih gigih...

Masih cekal, gigih dan positif mengharungi cabaran hidup...chewahhhh
Walaupun hasil perahan hari ni hanyalah secipot!


2oz++. Gigih kan?

Demi memberi yang terbaik kepada si kenit ku ini, Muhammad Muaz :)

Mawaddah rajin layan Muaz so that Mama can take a nap kat umah

Mama love weekend coz Mama can ZzZzZZz as much as I can. Jejalan pon aku tak terdayo..semalam memaksa juga keluar kejap sebab membeli bekalan groceries.

Lunch today makan asam jek..tekak tak lalu nak mamam..nnti lapo beli burger la kot

5 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

aku jugak yg tak penah tak lalu mkn hihi

Farra said... Reply To This Comment

yati, aku tak lalu certain food aje..aiskerim sgt ku suka! eheh

kak mas said... Reply To This Comment

salam farra.. nk tnya sikit.. baby muaz da nak dapat adek ke.. sori kalau silap tnya.. hehehe

Farra said... Reply To This Comment

kak mas , :)

Zuedin said... Reply To This Comment

waaa sudah mahu tambah lagi sorang...alhamdulillah murah rezeki