Wednesday, June 16, 2010

Burger Special satu!

Burger Ayam Special satu!
nyum nyum..dah bosan makan nasi..so kita ngapp burger di petang hari ;)

11 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

isk ko ni farra, buat kite teringinnnnnnn plaks...huhuhu

myjuliana said... Reply To This Comment

farra, ko suka tak makan fajitas? mcm wrap kat kfc tuh. aku suka mexican style fajitas. taruk isi ayam (aku guna daging burger jek), bawang, capsicum mcm2 kaler, serbuk or sos bbq, then salsa sauce. nak lagi sedap tambah mayo and cheese. owh heaven!

Farra said... Reply To This Comment

shelll, kemana kamuuu..udah lama tak berchit chatt , unmu ko asik away ajek!

juli,fajitas penah tgk tp tak penah try..agaknya kalau try tersangkut jugaks tuh! ehehe kat sana ada tak fajitas tu?

ummi said... Reply To This Comment

berger beli kat latip ke? ada dpt email pasal mee goreng dia tuu???

Farra said... Reply To This Comment

kak tie, yer latip..knape2? tak dpt..pls emellll

eLLe said... Reply To This Comment

sbb teringin, kite siap beli burger ayam cheese kat pasar malam semalam...rase okok laa..tp kurang2 lepas gak yang teringin..hehe..

sorryla farra, pc rosak so unme tu hang je tu..hehe..

y@tipruzz said... Reply To This Comment

aku bukak pose mkn zinger kfc semlm :p

julies, fajitas nak sedap lagi awak buh chips Nachos tuh...pecahkan kecik2 n sprinkle all over...yummy!

ade ke jual wrap dah siap kat supermarket?

Farra said... Reply To This Comment

shell, wah ko punya ada cheese lg tu :p

yati, cukup ke mkn zinger jer no rice?

y@tipruzz said... Reply To This Comment

cukup ajer...zinger + cheezy wedges hehe. aku bukak pose tak semestinya nasi. tu pun semput nak abiskan seketul burger.

Farra said... Reply To This Comment

yati, patutla ko ni kurus ajek..kalau aku tak jumpa nasi dah menggigil :p

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

isk ko dengar tak cerita cafe annexe tu?