Tuesday, June 15, 2010

Ariani Platinum

Betol ke Ariani tengah ada sales sampai 20 June 2010 ( dr blog Nida ni)? Sape penah beli tudung Ariani Platinum yang Wardina pakai tu? macam cantekkk ajek huhu
owh ada kudrat ke ke nak terjah? badan sgt penat semacammm

Ada tak org gi T'ganu minggu ni? Nak pesan Keropok Lekor pls!

10 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

taknah beli ariani. kedai kat TTDI eh nak gi ke?

Farra said... Reply To This Comment

yati, tak penah gak beli ariani...kalu btol sales harga cantik nk try 1 tudung

p!nkerton said... Reply To This Comment

kakak peknen ke? :D

Mama_Fatin said... Reply To This Comment

ekau.. ngidam ke hehehehe.. beli ariani time promosi jek.. mokcik pun jual tudung ala2 ariani..murah jek..rm15 hengget jek..tapi yg kusung jek

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

try la ariani... sedap pakai.. cantik pun cantik coraknya ekslusif tapi beli time sale aje. tak sale nan ado nk beli mahal. akak ngan kak yati sama2 ngidam mknan ek.

Farra said... Reply To This Comment

fateh,ada kaitan ke peknen ngan ariani? ramai tak peknen beli ariani okk :p

mas,saje la nak try 1/2 helai..lgpon tgh cari plain hijau and light pink

baiti, mmg sedap pakai eh? sure awak dh byk koleksi ek?

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

mahal betul ariani. aku tengok harga pun gerun

Ealyie said... Reply To This Comment

entrymu semalam buat ku berdezupp g Ariani!! ;)

p!nkerton said... Reply To This Comment

hikhik saye refer pada ayat -badan penat sgt semacammm hikhik 'semacam' tu :D
bab ramai tak peknen beli ariani tu melibatkan saya skali hhihi ;p

Farra said... Reply To This Comment

aini,tu la ..org kata kalau sales ada diskaun ni bole la tahan regenya

ely, kite 1 tudung ariani pon lom ade tauuu :p

fatih, so what's ur review about ariani? hehe