Friday, April 23, 2010

meroyan!!!

arghhhhhhhhhhhh
dah mkn fenugreek
dah makan kurma tak fresh
dah makan longan kering

rasa nk beli spectra double pumping letak kat umahhhhhhh eeeeeeeeeeeeeee... sabar2

8 comments:

p!nkerton said... Reply To This Comment

erkkk sabar kak sabarrr *hulur tasbih*
hihiikhik insyaAllah ok balik nnt. akak tgh period ke?

Farra said... Reply To This Comment

tak peod..meroyan, stok susu tinggal lg 20 botol jek! kat opis perah dpt 3 botol jek!! arghhhh

Ealyie said... Reply To This Comment

ehehehehe..
Farrah ke'stress'an mu menambah onar actually. Jgn begitu.. Just relaks.. Insyaallah ada jalan penyelesaian yg terbaik.. :)

p/s: me pun ada stook yg sgt2 kritikal tapi Faris tetiba mengurangkan pengambilan susu di siang hari sbb byk makan.. btw, i tot u dah ada Spectra3..

Ealyie said... Reply To This Comment

ehehehehe..
Farrah ke'stress'an mu menambah onar actually. Jgn begitu.. Just relaks.. Insyaallah ada jalan penyelesaian yg terbaik.. :)

p/s: me pun ada stook yg sgt2 kritikal tapi Faris tetiba mengurangkan pengambilan susu di siang hari sbb byk makan.. btw, i tot u dah ada Spectra3..

CT said... Reply To This Comment

sabar..sabar......jgn stress dear...lagi bisa kurang itu production

Mila_ibu najihah said... Reply To This Comment

farah, bawak btenang ye..InsyaAllah adalah rezeki Muaz tu.think positive :)

myjuliana said... Reply To This Comment

farra, jangan stress2.. it's no good for your emotion and milk production.. bertenang, insyallah milk banyak balik.. :)

MamaSeni said... Reply To This Comment

maybe ni boleh membantu..saya ada bagi kat kwn2 dan anak sedara, dorang kata membantu byk kan susu, masa baca ayat ni, letak tgn di dada, insyallah susu byk..

Perbanyakkan susu - Al Baqarah ayat 60

Dan (ingatlah) ketika Musa memohon air untuk kaumnya, lalu Kami berfirman: 'Pukullah batu itu dengan tongkatmu'. Lalu memancarlah daripadanya dua belas mata air. Sungguh tiap-tiap suku telah mengetahui tempat minumnya (masing-masing) Makan dan minumlah rezeki (yang diberikan) Allah, dan janganlah kamu berkeliaran di muka bumi dengan berbuat kerusakan.