Wednesday, April 21, 2010

Fenugreek and Weight Gain

Menanti Fenugreek. Dah order semalam. 1st time nak guna. Nak tambah stok susu. Risau mengenangkan stok susu tinggal lagi 20++. Ramadhan nak dekat pulak tu!Semalam dah berjaya cari Kurma kat Mydin.

Mus'ab dah mula minum Weigth Gain sejak last week. Doktor yg advise. Tengoklah boleh naik ke tak badan dia.

10 comments:

Ealyie said... Reply To This Comment

Farrah,
Mu'az dah mkn pun masih byk menyusu di siang harikah?

Faris ku da mkn byk skrg, susu siang kurenag. Dapatlah ku buat frozen stok semula..;)

p/s: Faris takde gigi lagi tapi makan... masyaallah..:D

eLLe said... Reply To This Comment

farra, kite still ada stock fenugreek, nak?

CT said... Reply To This Comment

erkkkkkk ringan sangat ke mu'az? berapa weight sekarang?

huhuhu kak ct x pernah terpk plak nak bagi anak minum weight gain..humayraa is now about 10 kg at 2 and half yo

Farra said... Reply To This Comment

ely, masih minum 5 botol siang hari = 20-22oz.. dia makan 3 kali /day each servings =3oz

shell, aku dah dpt fenugreek, dah start makan sejak semalam..rasa cam pening2..ada side effectkah?

kct, mus'ab 6 tahun 16kg

Ealyie said... Reply To This Comment

Farra,
yup, kesan fenugreek ni mmg ada bermacam2, ely da try dulu tak tak bole kot dgn bdn ely.. tu sbb stop. Sbb fenugreek ni kan halba, so salah satu kesan halba is panas badan.. tu sbb ely mention minum air byk2.. kalo tak bole jgak & masih pening2 better stop la farra..:(

that why now ely ambik Alfalfa & spirulina sahaja. :D nak try?

ieka said... Reply To This Comment

fara
i think kita makan brand yg sama.. haah mula2 tu mcm pening sikit.. tapi minum air kosong byk2.. ikut mcm cara yg diajar, makan pil dgn 2-3 gelas air.. selalunya satu hari je badan first time nak terima kot.. lepas tu ok dah.. :)

nur.najib said... Reply To This Comment

camna kak weight gain?

Farra said... Reply To This Comment

ely, let me try dulu fenugreek ni ..rasanya tgh adapt kot...

ika pon guna?

nur, akak lom nampak kesan baru seminggu kan..tp dia dah selera makan skang ni

eLLe said... Reply To This Comment

kite dulu makan xdelaa pening2..susu adalah bertambah seoz due..oklaa..

Farra said... Reply To This Comment

shel..oooo...susu aku lom nampak bertambah lg ni