Monday, February 22, 2010

Not a good start of the week

Y?

Malam tadi berdentum dentam dek mercun + bunga api yang menyebabkan:
  • Baby tak bole tido, terkejut, menangis, tido balik, then terkejut balik, nangis, terkejut
  • Mus'ab dan Mawaddah takut dan terkejut. So, malam tadi sume orang tido sebilik di bilik tidur utama. Dah la hari ni nak sekolah, sian depa.
  • Mama mestila tak cukop tido kerana menjaga anak. Huhu. Lebih kurang jam 2am++ baru bleh tido

Seterusnya...hari ni ke pejabat naik Tren KMT. Keteku mau dihantar ke bengkel kerana accident last week tu. Cik Abg hantarkan Mama ke stesen. Dah lepas je 2 kali stesen, baru Mama teringat kunci lappy tak amik sbb dek melekat skali kat kunci kete Mama. So patah la balik naik Tren. Huhu penat. Sampai opis pon lambat sket. Memula rasa nak je EL tapi dok memikirkan tugasan yang menunggu ku gagahkan jua diri ini ke pejabat . chewah :p

Kesimpulannya, agak mengantuk hari ini. Jadi tadi Mama dah siap tapau lauk utk mlm ni sbb for sure mlm ni lembik punya =) Lagi best dah dapat Kopok Lekor idaman dr Ibu Humaira.

Yang peliknya, bukankah mercun itu diharamkan? atau ada hari tertentu boleh pulak di mainkan? hmmmm

bunyi cam tak geram kan? tp sebenarnyer gerrrrrrrammm sgt psl mlm td! argh. Moh layan T shirt.

2 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

aahkan..semalam pon ada gak bunyik2 mercun..tp sayup2..so okla, dhia tido dari maghrib tu sampaii pagi..cuma dhia tido x berape lena, dan conquer katil (side ibu)..so ibu asik terbangun2..ngantuk gak arini :S

Farra said... Reply To This Comment

shell, kat umahku bukan sayup.... btol2 bunyi perang..sampai aku terfikir, ni boleh ada umah yg terbakar ni