Friday, February 12, 2010

Gangguan lagi

Gangguan letrik pulak.

Kesahnyer gangguan elektrik bermula malam tadi lebih kurang jam 10.20pm. Masa tu Mama dah landing ngan baby kat atas katil tetiba letrik putus. So dgn pantasnya Mama call TNB utk report. Call Q panjang so Mama SMS je TNB. Bagus juga servis SMS TNB ni tau. Tunggu dlm 15 min masih tiada lagi letrik. So Mama pon call umah Uwan kat blkg soh bukak pintu sbb nak alihkan sume stok susu. So memunggah la tengah malam susu tu. Every half hr Mama send SMS to TNB tanyer progress..rupanya ada fius terbakar ntah kat kepong kots.

Muaz punyala susah nak tido sbb panas. Tu pon dah bogelkan (hanya pakai seluar). Sampai la letrik ada balik hampir jam 2am. Tapi Muaz masih susah nak tido, so Mama alihkan dalam buai. Jam 4am baru dia btol-betol lena.

Hari ni agak mengantuks =)

Sapa balik Ganu, belikanla daku KOPOK LEKOR...kepinginnnnnnn huhu ( konfem tidak mengandung yer :p) . Kat opis nnti ku bayar la yerk :)

Malam ni ada 4 bakul kain nk kene lipat, bole imagine? huh

2 comments:

CT said... Reply To This Comment

dah siap ke lipat kain??? hehehe kak CT pernah more than that...mmg haru

Farra said... Reply To This Comment

siapppp :p