Wednesday, November 18, 2009

Buy 5 free 1

Bahana shopping online. Sampailah rompers baru Muhammad kat opis. Beli harga diskaun dari sini, siapa boleh tahan kan? Aku tengok baju jenama kat Isetan KLCC punyalah mahal bangatt.
Ok yang ni Insert buy 5 of 3 layers insert , free 1 of 2 layers insert. Insert memang kene ada lebih..tahu2 jelah cuaca sekarang ni asik ujan. ha apa lagi, meh beli kat sini. Harga diskaun jugak! I like... 3 layers insert RM8 je..kat luar range between rm10-15. Ada button to adjust your baby size okei.

Selarang sedang berkursus OrenBijak kat Corus Hotel 3 hari, tajuknya coaching for transformational leadership. Tengoklah hasilnya nanti, boleh ke tak aku jadi transformers! btw, setakat ni mmg best rr course ni....

2 comments:

Hambali ® said... Reply To This Comment

Skang ni aku anggap course yang dihadiri sebagai salah satu cara untuk lari / rehat sekejap dari kesibukan pejabat .... hahah .... dah makin lari sasaran course tu sendiri

Farra said... Reply To This Comment

smee, bagiku pula lain..as for my personal development .. n i likee