Saturday, November 14, 2009

My 1st ring sling

Belum expert guna lagi daaa...kita praktis lagi ok? Ni gambo masa nak gi fabulousmom 2 minggu lepas :) . Masa shopping groceries kat care4 minggu lepas pon guna babysling ni. Hasilnya...muhammad muaz tido aje dalam sling tuh..not bad...


7 comments:

aida said... Reply To This Comment

wah, time muhammad ni.. banyak pulak gadget moden memudahkan maknya.. ekekek

Anonymous said... Reply To This Comment

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Zuedin said... Reply To This Comment

best kan ada sling... tapi kalau saya time wafiy kecik2 dulu lebih rasa comfortable biler dier baring..sebab kepala baby nak kena belum berapa stabil lagi

Farra said... Reply To This Comment

aida~kena! kang kalau tak beranak lg kempunan pulaks..ahaks :p

zue~akak ada juga buat posisi baring..bby selesa la tido je dia..but mommy yg tak selesa sakit tgn kiri dok support kepala dia

Zuedin said... Reply To This Comment

kalau akak dah pandai adjust esok, sebenarnya tak payah nak ampu sangat kepala baby..cuma kena tinggikan sikit.. saya buat gitu tu yg wafiy bleh bantai tido 2 jam ekekekek

Norry said... Reply To This Comment

Saya singgah sini ye...gambar masa sebeday abir ada kat kak ain

Nor

Kawan kak ain masa sebeday abir hari tu

Farra said... Reply To This Comment

zue~mmg btol lama btoi bby tido..puas mama bleh shopping kuikui

nor~ok ok tqvm..nice meeting u last sun