Thursday, November 19, 2009

Kids agenda

Sabtu lepas agenda Mus'ab: Hari kecemerlangan PASTI. Kami memeriahkan majlis walaupun Mus'ab tak naik pentas. Then, terus daftar Mus'ab dan Mawaddah untuk sesi 2010. Yuran tahun depan sudah naik RM20 :). Melihat kemajuan bebudak yang sudah lancar membaca surah-surah lazim (budak yang buat persembahan atas pentas), nampaknya kami perlu bekerja lebih keras. Aku dah merisik juga kelas mengaji yang dibuat oleh seorang kawan emak disini. Nak kene uruskan pengangkutannyer la ni.

The crowd


Main hadiah yang cikgu kasi.

Si kecik ni behave saje..syok agaknya tgk ramai orang

Ahad, agenda utk Abir (sepupu Mus'ab) dan Ali~Birthday parti @ swimming pool. Mesti kekanak riang paling enjoyy..lepas mandi makan kek...



Masa nak potong kek...meriah toiiiMus'ab demam dan MC esoknyer. Takpe la..exam pon dah over kan

3 comments:

Hartini said... Reply To This Comment

Baby nampak mcm matured saja ^_^

ShaFiAti said... Reply To This Comment

kat PASTI anak akak kan farra, sume budak2 naik stage tu..amik hadiah..sonok la bebudak tu naik n dpt pakai jubah grad skali.....:)

Farra said... Reply To This Comment

kak tini~biasa la tu hehe

kak su~budak 6 tahun je naik stage..yg 5 thn hanya budak dpt no 1-3 je naik stage