Monday, October 12, 2009

I'm late!

Mula bertugas.....tapi terlewat sampai...

Alkisah, sume barang dh ready by yesterday. I left home at 7.00am. Masa tgh drive, the 'engine like' symbol tu tak padam-padam so I called hubby and hubby said wait for him first to check. Waited hubby depan Carrefour Kepong.

Lepas hubby check, we all tak yakin to continue driving. So, aku patah balik umah dan pinjam kete mak. Sampai opis today jam 9am. Masa nak dekat sampai opis tadi , air mata meleleh sebab teringat baby. Ya Allah kuatkan semangatku.

Info~Shelly dah bersalin baby girl kui 10.30am tadi di PMC kepada sesapa yg lom tau. Terkezut aku dapat panggilan dia kui 1.30am tadi asking about painkiller. BTW, masa tu aku memang tengah berjaga sebab Mawaddah menangis dek hidung tersumbat dek selsema. Alhamdulillah sume dah selamat. I'm happy too :) Nak ziarah die esok, sape nak itot?

6 comments:

LiTtLe m3 said... Reply To This Comment

it's ok kak ari pertama :) hubby lupa dl gambar on sunday. nnt share gambar ngan akak ye.

Farra said... Reply To This Comment

baiti~i miss ur MIL kuih..huhu..rugi tak makan lagi few ketul be4 balik...

LiTtLe m3 said... Reply To This Comment

x per nnt baiti bw skit dtg umah akak ye ;) kalau nk dtg beraya lg pun boleh ;)

sikulat said... Reply To This Comment

bile nak pi lwt ?

Farra said... Reply To This Comment

semah~ dh gi ziarah td aiza n shell...tumpang kete azrin

ieka said... Reply To This Comment

eh.. aiza pun dha bersalin?