Tuesday, June 16, 2009

Wowie..menang contest Seiras Wajah


Hari ni aku ke Kursus Oren Bijak di sebuah Hotel dkt Pudu. Alkisahnya memang kubawa Netbook Acerku bersama Celcom Broadband konon-konon kalau nyempat nak mengupdate clients yang dividen depa dah masuk. Nyempat je online, baru teringat sure UmmiQis nak umum nama pemenang. Jadi, ku ambil kesempatan membuka blognya dan rupa-rupanya kami menang tempat pertama Contest Seiras Wajah. Syukur alhamdulillah

Tahniah juga diucapkan kepada pemenang ke-2 Niza & Damia.
Dan dengan ini saya mengidam untuk memilih hadiah One Drop Perfume set 3 ini ok Yan? TQVM sebab anjurkan Contest ni...first time masuk ni tak sangka plak bleh menang. Rezeki baby kot.

Apapon syukran syukran syukran to Yan dan semua para pengundi kami:

Dan kepada pengundi dikira hantu sbb tade blog n tak dikira pon macam: Kak Ina & Pija ;)
Maaf la jika ada nama voters yang tertinggai...pls drop me comment ok. tq tq tq very much ;)

15 comments:

Yan said... Reply To This Comment

tak silap pengiraan yan.. yg vote utk awak ade 44 orang or mgkin lebey..

Farra said... Reply To This Comment

yan~tq tq for the feedback..nanti i review pulak one drop perfume ya hehe

niza said... Reply To This Comment

tahniah farra!!!

`Ain said... Reply To This Comment

waaah...tu yg tergerak hati nak jenguk blog awk hari ni.Congrats!!

cik mas said... Reply To This Comment

congrats farra n mawaddah!

MaDihays{Ida} said... Reply To This Comment

tahniah farra n mawaddah.

ShaFiAti said... Reply To This Comment

congrats farra...mmg rezeki baby la..:)..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said... Reply To This Comment

tahniah menang..

sya link awak ok..owh besh sebab ada gak geng anak 3..huhu..

Farra said... Reply To This Comment

tq all...cayang u all..;)

Mommy said... Reply To This Comment

Sorry tak sempat vote... lama tak bukak Blog... btw Mmg K Chor nak vote for Farrah kan.... so congratulations!!! rezeki org mengandung!!

eLLe said... Reply To This Comment

huhuhu..cayalaa farra...

n o r s a b r i n a t a l i b said... Reply To This Comment

TAHNIAHHH!!!!!

Just said... Reply To This Comment

Salam. Congratz yer! Mmg seiras ape.. heheh..

p!nkerton said... Reply To This Comment

congrats kak farra & mawaddah! ;)
*sgt seiras*

Nur Suraya said... Reply To This Comment

Sorry keretapi lambat wish... Congratulations!!!! Heppy 4 u!!!