Wednesday, May 27, 2009

Contest SEIRAS WAJAH

Tetiba je rasa nak join 'CONTEST SEIRAS WAJAH' anjuran UmmiAbiQis sebabnya ada 2:
  1. Semalam bila K. Faiz tegur mukaku seiras dengan Mawaddah
  2. Tengok blog K Ct join contest ni..so aku pon saja2 nak ikut hihi
Syarat utama dulu...
1. Jadi follower UmmiAbbiQis - done...
2. Add UmmiAbbiQis dalam bloglist - done...
3. Buat entry dalam blog sendiri - inilah dia....

Here we go.....
1. Tempek gambar:

2. Umur anak: 3 tahun dan 3 bulan

3.

**Nama anak : Nur Mawaddah Binti Sudirman
**Tarikh melahirkannya : 20 March 2006
**Apa persamaan kamu dan anak :
  • Kulit cerah-cerah gitu
  • Lesung pipit sebelah je iaitu belah kanan ( tengok atas tu yer)
  • Agak kuat merengek (ihiks)
  • Hidung sama ( tak mancung macam Dato Siti hihi)
  • Suka makan cheesecake dan cheesetart
**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak :
  • Solat bersama~cute sbb dia solat di sebelah , solat laju dr Mama, takbirnya kuat dan mulut kumat kamit
  • Basuh pinggan bersama~habis air dari sinki melimpah dan kesudahan Mama kene mop lantai dapur. Pinggan yang dicuci, mama basuh balik semuanya.
  • Dekorasi kek bersama~ banyak krim dimakannya dan banyak pulak soalannya!
  • Mengaji bersama~ cute bila dia jawab "tatau" pada huruf yang dia memang taktau macam "Lam" etc

aduhai..ada hutang tag yg akan kujawab later yer cik mas ;)

4 comments:

CT said... Reply To This Comment

sama sama......boleh tercalon menang...:)

Farra said... Reply To This Comment

aminnnnnn...tq kak for ur idea kuang kuang

Yan said... Reply To This Comment

noted!

thanx join contest kite

eRiNsZ said... Reply To This Comment

memang samer ler...almaXs kalah ler eRin ngan eiSya cenggini...hehehe