Friday, June 12, 2009

Kenangan bersamamu kasih...

Berat badan dah naik 16kg. Lihat sajalah..perut dah hampir dekat steering kereta. Nak kuar masuk kete kene lebih berhati-hati. Syoknyer kalau ada driver di saat-saat begini. (bukan hint untuk abang sebab haluan kepejabat kita berbeza hihi). Gambar amik semalam masa OTW home.

Aku sedang menikmati saat akhir keretaku ini bersamaku. Tahu sajalah..Xchange Program kene bagi ini kereta sama itu Proton. Banyaknya kenangan bersamamu....
  • Kereta ni ni menyaksikan aku bercintan ngan suami dr zaman MMU dulu sampai ke peringkat honeymoon, beranak 1 dan beranak 2 , mengandung anak no 3 ;)
  • Outing hujung minggu ngan kengkawan dulu kat MMU..gi Mali la..gi Mines la..gi IOI la.. ingat tak korang?
  • Kete yang bawa aku ke UIA sampai aku berjaya siapkan Master of Mgt dan mendapat Anugerah itu.
  • Kete yang bawa aku gi amik exam Unit Trust sampai aku lulus dah kini mendapat lebih 50 org clients
  • Kete yang bawakan T shirt Muslimah setiap kali aku gi amik stok baru
Dan banyak lagi la..tak mungkin kumelupakan jasamu dan baktimu padaku, keluargaku, rakanku, clientsku . ihiks :p

Aku dah lama ada voucher RM30 JJ. So semalam mmg nak lepas gian lepas koje ku menyinggah ni JJ Kepong dan dapatla sepasang baju Preggy baru. Mengandung kali ni bukan banyak baju pon aku beli. ( konon2 nak justify la ni ahaks).

Kat JJ Kepong ada Handphone Fair. Berlambak a offer. Ni antara offer dr 1 booth tu. Semah ( sifu ITku), cuba tgk ok tak offernyer? Ni belum diskaun tau. Cam Nokia 5800 tu kalau cash bleh kureng sampai RM1250. Aku minta kurang jugak rege E71..dan beza rege E71 & Nokia 5800 tak jauh sgt. Ni sume ORI..no AP okeyyy

Nak delay lg tak gratification? hehe


Mini iPhone ni pulak depa juai RM350 jek. with 1 year warranty. singapore made.

9 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

aku pon cam tingin nak tukar hp+beli notebook. Saham baru untung dlm 300 tp tanduk dah kuar mencanak-canak...giler sungguh :p
Padahal nak beli tu tade any solid justification pon...camno tuh?? helpssss

Farra said... Reply To This Comment

yati~erk..tepuk dada tanya iman dan nafsu..kuikui

Pruzz said... Reply To This Comment

Keta tu jugak banyak berjasa utk PLM dulu. Lebey kurg keta rasmi..RIP WCR

Ain said... Reply To This Comment

bila nak hanta saga ke proton?huhu..tak sabar nak nengok kete baru..

Farra said... Reply To This Comment

eh pruz ye la..korang aa sebut kete rasmi PLM! aduhai..byk btoi nostalgianya

insyallah hantar next week..3 bulan nak kene tunggu..so as plan lepas habes confinement

mesya said... Reply To This Comment

salam..bloghopping and terjumpa ur blog. barang baby at affordable price. do visit http://mesyababy.blogspot.com. Thanks:)

yatizain said... Reply To This Comment

saya dulu pun perut hampir sangkut di stereng. Saya relax je tapi husband dan kawan-kawan yang risau..asyik suruh ambil cuti awal :). Mintak permission link kat blog farra ye

Farra said... Reply To This Comment

mesya & yati~sila sila

melin melinda said... Reply To This Comment

Hye,

saya ni blog hoppers, terjuma blog awak.

Mini I phone tu mmg mcm iphone Apple tu ker?

saiz dia agak2 besar mana ek?

sampai bila yer hp fair ni?

TQ