Friday, May 22, 2009

Yang lain kali ni....

Serius penat otak. Tapi nak updet sket :D

Mengandung kali ni ada kelainan antaranya.....
  1. Suka makan donut ( secubit pon jadilah) VS anak sebelum ni suka makan PAU. (Eh dah upgrade ke ek) KK Donut tu aku makan sket jek :p Yang lain bawa pejabat! Percaya tak Big Apple and KK ni pertama kali sy beli masa mengandung.
  2. Suka makan Pretzel. Jatuh cinta sangat dengan Auntie Anne's. Ni semua gara-gara Kak Ain yang menceritakan kesedapannya. Dan daku beli di KLCC bulan lepas masa lepas closed a new client. Sedapnyerrrrrrrrrrrrr nyum nyum
  3. Perut tak gatal ( ya allah nikmatnyer, syukur alhamdulillah)
  4. Suami tak pernah teman setiap check up mengandung. Mungkin sampai that actual day! ( kat labor room la tuuuu). No problem la banggg ;)
Yang lain sama aja macam tak muntah, aktif, berat badan naik, kadang2 emosi, dll :p

Ku dah beli tepung roti..nak buat Pretzel...argh tak sabornyer! Ohh..mampukan daku menguli? :p Petang ni sapa join program Tiaranita ? Jumpa di sana...best sekali sekala bersosialan. kamera pon dah bawa youuuu.... lg pon nak jumpa existing client, sign borang next investment. Daku mmg suka sambil menyelam minum ayorrrr

No comments: