Wednesday, May 20, 2009

KK Donut


It's already 11.33pm. Donut anyone? Hubby bought it from Krispy Kreme, Berjaya TS. It too high of sugar, not good for health okey.

Pernah juga berangan bukak kedai Donut jenama sendiri dengan tagline Healthy and Halal Donut! Ada tak org suka Donut yang kurang gula? I like it! Tapi sebelum tu kene berlatih sampai Donut Lembut Btollll. Malam ni nak mimpilah...

Lagi satu yang kuimpikan sangat: IFP. Lepas bersalin la yer! Kene cari dana dulu :D

Nite! ;)

7 comments:

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

big apple & krispy kreme mana sedap lagi?

Farra said... Reply To This Comment

big apple tetap no 1

y@tipruzz said... Reply To This Comment

aku suke aku suke...yg manis2 belaka!! Donut original tolak tepi hihi

Farra said... Reply To This Comment

yati~jom bukak franchise kedai donut, jenama kita! kuang kuang

y@tipruzz said... Reply To This Comment

jom jom!
aku dulu rajin gak wat donut. tp skang malas. Hobi dah beralih arah ekekeke.

aku slalu berangan bukak cafe jual lots of donuts, cup cakes, pastries, etc...dan ade mini library. One day nak??? kite owner, tukang uli abang2 kite tuh :p

Farra said... Reply To This Comment

yati~ aku berangan 2 business aku yg jalan serentak : Donut Cafe & Unit Trust Consultant..syoknyer..btw, aku dah jatuh cinta kat pretzel auntie's anne pulak..so nanti nak buat canggih2 dulu :D , tepung dah beliiiiiiiiiiiiii , mesti buat before bersalinnnn

cik mas said... Reply To This Comment

ada award utk farra