Tuesday, May 19, 2009

KPI tercapai

KPI set for the whole this week: nak sampai awal rumah dan siapkan makan malam by Maghrib

Alhamdulillah..KPI mama buat masa 2 hari ni dah tercapai. Seeloknya ( jika berkesempatan) dijadikan daily KPI.

KPI ini dilaksanakan gara-gara kali pertama anakku ambil periksa. Jadi, lepas makan maghrib je dok ngadap dia. Stress btoi..bukan dia nak belajor sgt. Malas la nak paksa-paksa. Kita layan je mana yg mampu :D. Terbalik pulak..bab belajar ni si adik, Mawaddah yang rajin benor. Sampai mata Mama dah nak tertutup kat atas tilam pon dia soh Mama baca lagi buku..

Yang lagi best, hari ni Mama dapat jemput Mus'ab dr sekolah tepat jam 5.30pm! sebabnya Mama meeting kat TTDI. So, dapat le balik cepat ( awal setengah jam jek) hehe. Seronok sgt tak dapat gambarkan kegembiraan. Kesian dia selama ni naik bas je balik rumah pengasuh. Ish..bergenang air mata!

Pinggang dah mula terasa sakit...mlm ni Mama msk dinner Nasi Goreng Ikan Masin jek..layan je la kan

Eh hari ni baru Selasa..rasa cam dah hari khamis..ni mesti sbb otak digunakan tahap maksima kat pejabat kuikui

No comments: