Tuesday, May 19, 2009

almost decide

Hospital
Semalam dah dengar testimonial dr Kak Ija (thru phone ) yang baru je lepas habis pantang. Dulu dia bersalin di Hopsital Pantai dengan Dr I. So I think I almost decide which hopsital & doctor to deliver this time. Malam tadi dah termimpi bersalin, aku mmg camtu, bila excited je masuk mimpi!

Bengkung
Masa kemas baby coat, I dah jumpa bengkung lama. So tak jadi la beli bengkung baru.

Baby bed set
Haritu berangan nak beli bed set baby baru. Tapi I dah decide tak perlu beli baru memandangkan bed set lama dr zaman Mus'ab masih elok tersimpan.





I ada partner baru dalam Nisastore. Meh tengok.

2 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

dah decide ke farra..dr I mmg ok..tp next time kite nak cuba dr M plak laa..ada ofismet kate ok..lagipon ok jugak try doc pomwan lak next baby...(isk2..1st baby pon x lepas lagi, pk psl next lak..aahhaha..)

Farra said... Reply To This Comment

shel, Dr I aku tak sama ngan Dr I ko..lom pernah jumpa lg ni..next month kot