Sunday, March 1, 2009

Hasil Kelas Tudung DIY

Hasil kelas tudung DIY last week, kan saya dah cakap akhirnya saya outsource saja kain PT yang belum jahit tu kat cikgu jahit, Kak Tie :D. So, hari rabu lepas cikgu dah bawakan ke pejabat dan hari Jumaat saya dah boleh melaram. Cikgu mai ofis bawa modem sekali sebab Streamyx ada problem bukan le semata-mata hantar daku punya tudung tu. :D
BTW, Cikgu jahit bawa jugak tudung DIY lain untuk dijual di pejabat.

Setakat ni 5 tudung telah terjual dan yang tinggal seperti di bawah:

Koleksi Jijah. RM 45 Belah tengah. Awning: Brocade
Stok terjual: Pink. Stok available 4 helai: Pink (1), Light Brown (2), Grey Borwnish (1)


Koleksi Faiz. RM 40 Tiada Belah . Awning: Brocade/Cotton.
Stok terjual: Hitam & Biru. Stok available 4 helai: Pink (1), Blue (1) , Grey Brownish (2)

Koleksi Sabariah. RM 30 Tiada Belah. Awning: Jersey
Stok terjual: -. Stok available 3 helai: All Pink (1), Pink with Black Awning (2)

Koleksi Comel. RM 15 Tiada Belah & Singkat. Awning: Brocade:
Stok terjual: Hitam & Biru. Stok available 1 helai: Light Brown

Dalam banyak-banyak kat atas sy tetap meminati yang ada belah sebab boleh digayakan ( pusing & belit) dengan kerongsang. terpulang..bagaimana anda gayakan...yang pasti ia tetap tutup dada.

Nama-nama tu bukan saya letak..cikgu yang letak yer & cikgu yang tetapkan harga, sy tak amik any komisen. Nak tengok sendiri mai ofis la yer. Oh ya, saya takmo jadi usahawan tudung DIY yer..ni tolong cikgu jek buat masa ini.

5 comments:

Noriee said... Reply To This Comment

nanti bawak le masa mtg kat Shah Alam

Farra said... Reply To This Comment

okes boleh kak

eLLe said... Reply To This Comment

alaa besnye farra..kalau nak tempah n pilih sendiri corak kain -owning bole?

`Ain said... Reply To This Comment

minat le.tp bila try tudung jenis ikin, muka akak tak sesuai je.nak cop yg coklat koleksi comel tu utk aufa.book eh.

Farra said... Reply To This Comment

shel~ dah book for u okei

k.ain~ for aufa too..emm sure cutee