Thursday, February 26, 2009

Tagged: My First Letter F (fail to meet passing mark)

Banyak koje minggu ni..balik umah pulak Mawaddah salu merengek...poning poningggg ..ok la jom layan Tag lgiii

Tagged by K. CT. I Guess I fail to meet the passing mark! If your have any answer pls supply..when I'm writing an entry in blog I always write fast so no time to think la what short of Q & A in this tag. Banyak lg koje nak buatttt ..takperkan kak ctku ;)

The rules:
It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun! Don't forget to post it!

1. What is your name: Farrah
2. Four letter word: Face
3. A boy's name: Faris
4. A girl's name: Faizah
5. An occupation: Financial Planner (amin...target in 5 yrs!)
6. A color: French Rose
7. Something you'll wear: F.... ( tolong boleh?? )
8. A food:
French Fries
9. Something found in the bathroom:
F.... ( again...tolong boleh?? )
10. A place: France
11. A reason for being late: Flood (tak pernah leeerr..org lain kot)
12. Something you'd shout: Find your green button!
13. A movie title:
F.... ( tatau..jarang tengok movie )
14. Something you drink:
F.... ( susahnyer!! )
15. A musical group:
F.... ( susah lgggg!! )
16. An animal:
Frog... ( erkk)
17. A street:
F... ( tatau..nak buat dunno je)
18. A type of car: Ford Focus ( huh hebatt sungguh)
19. The title of a song:
Fantasia Bulan Madu

Dah malas nak tag orang lain..sbb takut banyak yang blank! ish ish tak baik aku underestimate org lain..ok la.nak tag jugak:
1. Shelly
2. Semah

Korang dedua intiial 'N' ..so jgn bagi jawapan sama! ish jahatnyer rule..any dispute?

argh..aku masih menunggu Hubby ku balik..dia mmg balik mlm sokmo..koje byk sian :p aku dah mula risau bila baby dah lahir..tak ke kelam kabut aku sesorang uruskan rumahtangga? ...

kdg2 ada waktunya aku stress jugak..cam mlm td Mus'ab jatuhkan lauk atas tikar! huhhhh so aku kene masak jugak balik walau dh penat..kalau tak lapo kami sekeluarga..dah dah jgn citer lg tak baik tauu :p
mlm ni dijangka lg lambat sbb hujan masih turun lagi ni..oh oh my hubby naik motor..FYI...

7 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

uiks....cess..baget nak buat S je tadi..skali kena buat N erk?

kite x tengok semah punye waktu buat..so kalau same tu, sure bukan kes tiru punye..hehehe

Farra said... Reply To This Comment

okes kalau tak tiru takpe ..meh nak tgk dpt jawab sume takkkss

ummi said... Reply To This Comment

farra ~ bila anak 2 mmg kelam kabut sikit kot. ironynya, bila anak 3, ok pulak. maybe sbb dah adapt kot. insyaAllah..

yatipruzz said... Reply To This Comment

hopefully theory k.tie applicable to all moms :)
saye slalu pk nak gap lagi 3-4thn utk adik firas hehehe. Harap2 tak dpt firas junior :p

`Ain said... Reply To This Comment

akak lain lak.kalau abg wady pg usrah waktu malam, kami lagi settle down utk tido cepat, 930pm. sbb takde org nak menyakat budak2 kot.diorang dengar je cakap ummi dia suruh tido.heheh.

Farra said... Reply To This Comment

k.tie~ sebenarnya jd kelam kabut tu time ayahnya tade la..nasibla ..ayah balik mlm setiap hari..nak wat cemana..cari rezeki

k.ain~salunya kalau man dah balik, then dia tgk anak masa sy masak , sy tak kelam kabut sgt...then kalau dia nak kuar balik pon dah ok sbb dah siap masak

Noriee said... Reply To This Comment

My Dear farra..let me helpu

7. Something you'll wear: Fancy dress
9. Something found in the bathroom: Face wash
13. A movie title: Finding Nemo, Fantastic 4
14. Something you drink: F&N/Fanta
15. A musical group: Far east(Nasyid)
17. A street: Fifth Avenue(kalu nak Malaysia punye..Jalan Ferum ada kat Shah Alam

ok?