Monday, March 2, 2009

Jualan Buku Murah PNM & MPH 1 Mac 09

Malam tadi kupulun jua buku Rich's Dad Guide To Investing supaya target nak beli dan baca buku baru tertunai! Masa on the way last Fri, terdengar citer pasal Jualan Buku Murah di kat radio, so apa lagi saya ajak Abg pergi laaa

Aku lg suka jualan buku ni dari Pesta Buku PWTC sebab orang sangat lah sesaknya kat Pesta Buku. Kat sini ramai gak orang but acceptable jugak tak kene jalan jejauh. Buku-buku kategori Motivasi, Business yang aku minat kebanyakkannya tak banyak diskaun kat Pesta Buku.

Dalam masa 1 jam saja, kami telah mendapatkan buku-buku ini. Yes yes..syok ler....ada benda nak layannnn

Abg punya. Yes, he's simple and hates traffic jam :p

Saya punya! Syok le baca The Bread Machine CookBook tu..erm erm..yg tak syok tade bread machine :p Haha [hint utk abg :p]
Kids sungguh pandai rembat CD. Mus'a rembat Thomas, Mawaddah rembat Barney. Berlambak lagi CD lain..tapi kami suruh amik 1 saja utk seorang!

Panas terik beb. Mawaddah terus tanggal tudung dalam kereta lagi. Sangat puas hati la with today's outing even short!

Buku yang tiada dijualan ni: Buku-buku agama, decorating and IT books.

Ni kek yang kami ngap petang semalam :D
Sedihnya dengan berita bayi 14 tahun yang meninggal ni....sgt sedihhhhhhhh

2 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

farra..pembetulan la..bkn 14 tahun, tp 14 bln..

kite siap terpegun sat..ada erk baby 14 tahun..hehehe..

Farra said... Reply To This Comment

laa...btol2..fikiran aku fikir bulan tapi aku type tahun..ish ish
sedih sgttt