Friday, September 12, 2008

Beautiful Friday

1) Alhamdulillah tulang kat anak tekak dah selamat masuk ke dalam perut. selesanya!

2) Ada yang tanya ..tak bukak order ker? Jawapannya ADA untuk kek sahaja! so kalau nak order kek sila order sebelum Jumaat depan, 19 Sept 2008. Biskut idokler saya jual sebab nak buat makan sendiri pon kene buat 4 balang for each cookies. Huhu larat ke ekk??

3) Mengidam nak bawa kereta baru. Bukan apa..dah lama bertahan dengan Saga 92'...ada masalah kecil2 jek like: digital clock tak berfungsi, pintu belakang pemandu tak boleh bukak dr luar, pum minyak susah nak terbukak ( lepas tarik pedal, kene guna kunci bukak pum minyak), wiper keluar muzik tradisional..agak2
Menarik kan tengok kerete Honda City baru yang dah lancar kat Thailand ni? dah lama citer pasal nak kereta baru....tak willing pulak tgk savings menurun..eh eh dgr2 company kita ada pelarasan gaji ek? :p

7 comments:

CT said... Reply To This Comment

:) mmg sedey tengok saving menurun..tp kalo dah perlu..kene la korbankan jugakkan..:)

pelarasan gaji?? kak ct pun ade dengar jugak. Bebudak batch baru means grade 20 sume dah dapat 4%..kite yg dah lama ni maybe jan 09 kut..

huda ali said... Reply To This Comment

a ah farra, iAllah pelarasan gaji in total =8%. bayaran separuh2..1st payment patut skali dgn gaji bulan 10 and the next iAllah skali dgn annual increment '09

:) moga2 apa yg diberitau tu tak berubah le

Farra said... Reply To This Comment

alhamdulillah jika benar

ada orang dah perli..besar periuk..besar keraknya :p

tetiap hari dok pikir nak buat kerak ke tidak hahahah

Nur Suraya said... Reply To This Comment

Wah... cantiknya Honda City kat Thailand. Honda jimat minyak. Lepas tu mmg sedap bawak. Enjin tahan lama. Dlm survey Yahoo pun Honda antara keta yg market value tak jatuh cepat sgt. Highly recommend :)

`Ain said... Reply To This Comment

menarik honda city baru tu!eleh..duit boleh cari.patah tumbuh hilang berganti.doa biar sihat tubuh bdn dan murahkan rezeki...,bolehla menabung kembali.nak rasa selesa hidup ini sementara masih sihat dik:)

Sudirman said... Reply To This Comment

mcm mana kalo c200? price 40-50% cheaper than City?

Sudirman said... Reply To This Comment

Bile dah tgk 2 flash video ni dan refer articles kat Dave Ramsey website, rasanya we should learn how to drive free car!

http://www.youtube.com/watch?v=iIgLyl66QxQ

http://www.daveramsey.com/etc/lms/drive_free/player.cfm

Remember "If you will live like no one else, later you'll live like no one else"