Monday, September 15, 2008

Habbatus Sauda

Assalamualaikum..

Rasa ingin berkongsi sedikit tips kesihatan. Dulu saya sering mengambil pil-pil vitamin yang berlambak di pasaran. Tapi sejak berkenalan dengan habbatus sauda, saya dah jatuh cinta. Emak selalu kasi the pure habbatus sauda ( biji kecil berwarna hitam) bila saya demam/selsema.

Namun sejak 2 bulan lalu saya dah menggunakan Habbatus Sauda yang asli dr Egypt iaitu Baraka. My ex-GM sangat rajin menempah Habbatus Sauda HPA daripada saya kerana saya boleh perolehinya daripada jiran saya. Sejak dia bersungguh-sunguh menceritakan tentang khasiat Habbatus Sauda, saya juga telah mengambilnya setiap hari sejak 2 bulan yang lalu. Hasilnya alhamdulillah, sangat berpuas hati ( dah lama tak ambil mc you!! ).

Kini setiap bulan my ex-GM dan kengkawan pejabat mulala menempah dari saya. Saya mmg suka la berkongsi the benefits with others. Jadi, sempena bulan baik ni kalau ada kengkawan yang ingin mencuba Habbatus Sauda, boleh la kirim kat saya. (sms/call-0133413040)

Kini, kami sekeluarga dah tak makan pil lain ..hanya Habbatus Sauda


Sabda Rasulullah S.A.W : "Sesungguhnya al-Habbatus Sauda' boleh
menyembuhkan segala penyakit kecuali al-Sam." Saya bertanya "Apakah al-Sam itu?"
Baginda menjawab : "Al-Sam iaitu Maut" (Hadith Riwayat Iman al-Bukhari)



Habbatus Sauda HPA- RM48 ukt 60 capsules

Habbatus Sauda Baraka RM10-24 capsules

Saya sangat tertarik untuk mengikut maklumat mengenai khasiat Habatussauda dan herba lain yang digunakan dalam perubatan Islam. Jika anda juga ingin tahu, layari IslamicHerbal.

Web Portal lain sebagai rujukan: DuniaHerba

p/s-macam testimonial tak? eheheheh

5 comments:

CT said... Reply To This Comment

Aritu akak ada makan yg barakah tu..pastu stop sbb xdak supplier..dulu ustaz ganti yg tolong belikan..:)

Kalo order dari awak bleh ke?

Farra said... Reply To This Comment

boleh..every week sy supply..kat ofis ni dah terjual berbelas kotak..sy amik dr jiran

seemunies_pga said... Reply To This Comment

salam...
kalo sy nak order habbatus sauda ni dlm 100 kotak...dpt murh x?

seemunies_pga said... Reply To This Comment

salam...
kalo sy nak order habbatus sauda ni dlm 100 kotak...dpt murh x?

seemunies_pga said... Reply To This Comment

salam...
kalo sy nak order habbatus sauda ni dlm 100 kotak...dpt murh x?