Wednesday, May 9, 2007

Carrot cake promotion




New healthy cake from Smiley, Carrot Moist Cake 1.6kg (using 9 inch baking pan) at very special introductory price of RM38. Normal selling price is RM43.
It was filled with shredded carrot, pineapple, raisin and walnuts! High in beta carotene that can help you to lower cholesterol level! Topped with cream cheese frosting and cute baby carrot made from sugar paste. ;)
The above cake & first ever sold to an officemate, Kak Midah.

I was on UL for the first 2 days this week, taking care of our Nur. Nur demam panas, sebaik abangnya Ab baik dari demam panas. Aduh, Nur ni jarang demam, sekali sekala demam langsung takmo berenggang dengan mamanya.

Abang outstation again. Ke Labuan. Dah biasa ditinggal2 kan, kali ni tada terasa sgt. Jangan lupa belikan ceklat yer, kalau jumpa barang sesuai utk hadiahkan kat emak pon beli yer.

Rasanya kami dah jumpa contractor pilihan. Insyallah, kerja ubahsuai akan bermula dalam tempoh 1-2 minggu. Moga Allah permudahkan semuanya.

1 comment:

Anonymous said... Reply To This Comment

tumpang tanya, boleh amik order tak utk cupcake for 16 pieces? dannak segera dlm next monday 21/5/07

inaz