Monday, November 17, 2014

Superhero Family Day 2014

Superhero Family Day 2014 

Tempat: Wetland Putrajaya

Macam-macam mainana they kids dapat ie mainan lego. Aktiviti pon macam2 ie wall climbing, waterball, face panting,petty zoo. Seronok budak-budak ni main. Mak Pak pon seronok gak sebab tengok anak2 happy.


Capes ni dapat free jer. Ada macam2 superhero boleh pilih. 

Aktiviti pertama kami kene berjalan sejauh 2KM sabil berlawan dengan macam2 raksasa..macam2 depe kasi as senjata ie spray kaler & belon air.




Paling best makpak dapat main
.
.
.
Segway hehe
Abg Az ni posing je lebih hehe

Seronok main Segway ni. Kalau boleh bawa gi sekolah mmg syok ah. Tapi harganya kemain mahal. RM33K satu hokey 

Mak pon tidak melepaskan peluang! :D

Dan yang lagi best dapat cabutan bertuah voucher AEON RM100 dan mak participate in aksi2 superhero dapat voucher RM50 ekekek..mmg sbb nak voucher tu mak joined :p. Total RM150 voucher..alhamdulillah


No comments: