Tuesday, November 4, 2014

Cuti diwali

I had 5 days break during Diwali. Sebabnya company suruh force leave ok. Tapinya akak banyak dok rumah jer plus settlekan few matters.

First of all, I opened PRS account for me, hubby and my friend Semah. I will write different entry about PRS later ok. Then pi jumpa dentist service gigi. Setahun dah tak servis kihkih. 

Memang bahagia sebab dapat dok temankan anak2. Balik sekolah je anak2 dapat balik rumah..lunch di rumah sendiri..ptg gi sek agama pulak.

Apart of cooking & baking akak pi jugak la jogging hangkut je sekali si kecik tu sbb die tak sekolah. Gigih ok tolak stoller sbb nak completekan 4.2km. Alhamdulillah. Misson accompolished. 

Hehe haa sapa kata surirumah taleh exercise..nk seribu daya ye dok?

Muaz tak makan kulit roti, jadinya kami ni banyak la kulit/tepi roti yg berbaki. So jangan buang buat je bread pudding favorite Mawaddah :). Jenuh la nak ajar Muaz jgn membazir..makan je roti tu sume 

Teman mama jogging :)

This lake is a learning environment for Maher. I showed and asked him to pronounce things around him..lake, tree, etc. 

Thanks Uncle for helping us snap a photo for our memory keeping!

Panas dah time ni..Maher dah sebut2 nak balik. Alhamdulillah mama complete 4.2KM! yeah 
So surirumah jgn malas2 take your time to exercise too. Boleh juga buat senamrobik kat rumah je :)

Roti rasmi kat rumah ni~ roti Arab. 

2 comments:

AMIIZAA said... Reply To This Comment

salams,

seronoknya prg jogging :):)

aquarius morius said... Reply To This Comment

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur