Wednesday, April 30, 2014

Miri Brunei Trip Day 4 : Miri Handicraft Center & Tamu Muhibbah



Lepas tgk SeaHorse, kami breakfast dolu. I choose mee kolok. Suka sgt! tekstur mcm megi. Makanan kat Miri ni consider murah juga. I loike.

 Jamilah corner ni dekat je dgn hotel Everly Miri...

 Mak dan abah :)

Sedap!

Miri Handicraft Center

Kat sini banyak jual souvenir. Harga boleh tahan, tak mahal dan tak murah sangat. Menepati bajet. Temat lain mmg dah tak jumpa souvenir. So wajibla datang sini ok.





Tamu Muhibbah 

Tamu Muhibbah ni benornya Pasar. Macam2 barang keluaran tempatan dijual kat sini contohnya macam tikar, bakul, ikan masin, makanan tradisional etc. Biasanya kalau bawa parents, mmg waji la singgah sini..sebab mak kamek suka benor shopping kat sini :)

 Mak suke la benda2 gini :)

 Macam-macam jenis beras dan pulut



tbc...

No comments: