Monday, August 13, 2012

Photobook 3th, 4th & 5th

Ketiga-tiga PB kali ni saya pilih photobook.com.my. Meaning, all 4 PB is from the same companies! Wahh that's I called as 'customer loyalty' that I hardly find in myself. Bertuah ekau Photobook.

PB no-3 di outsourcekan kepada Semah, sementara yg ke-4 & 5 buat sendiri. Sengaja nak outsource 1 kepada Semah sebab nak PB siap cepat. Cadangnya nak bawak all 3 new PB balik Kg raya ni :)

Alhamdulillah...saya terasa macam dah teror sket buat PB..* ok masuk bakul angkat sendiri haha. Yang last 2 ni banyak improvements. Jom layan gambar...

Photobook 3th, 4th & 5th

The 3rd PB Perth..yg outsource ke Semah:





The 4th : Album 2011..gambar dari kelahiran Maher on Jan 2011..hingga ke pelbagai aktiviti seperti Mawaddah menang bola Jaring...raya etc


The 5th PB...all holiday piccas in 2011: PD, Cherating & Penang.







4 comments:

FiraHamzah said... Reply To This Comment

Salam kak,
Menarik nyer gambar2 PB nih..saya teringin gak nak buat tapi belum berkesempatan.
Tapi nak tanyer,boleh ker if kite bagi gambar2 dlm iphone? convert ke PB tak pecah2 ker gmbr2 tuh?
if akk tau la jawapannyer..hehe. thx sis :)
Salam Ramadhan..

Smiley said... Reply To This Comment

Salam Fira, boleh je guna gambar dr iphone as long as resolution gambar tu tinggi..software pb akan tunjuk indicator gambo tu baguih ke tak..so if kuar tanda merah..maksudnya gambo tu tak baguih..so kene remove

~ yus ~ said... Reply To This Comment

Menarik! Tertarik tengok, buat sendiri ke?

Smiley said... Reply To This Comment

Yus, yer yg no 4 & 5 buat sendiri :)