Tuesday, August 28, 2012

Aidilfitri 2012 ( Syawal 1)

Assalamualaikum..

Apa kabo sume? harap2 sihat..berat dah naik bape? Takkan tak timbang kots..rugi dehh
Alhamdulillah raya kali ni meriah walau disambut secara sederhana..semua pulang ke kampung kecuali Kak & Bang Ipar yg dok di Brisbane, Oz. Tahun ni saya masak rendang ayam dan daging.

Cam biasa ..malam raya main bunga api..Pak Tam yg blanjer

Sebahagian anak-anak menakan yg memberi kerjasama...cam biasa anak den 3 org tu susah nak bergambar

Anak-anak..Ab  ke masjid

Sesi bersalam dan bermaafan..kiri bawah tu my MIL

Tahun ni temanya warna manggis purple..baju kids 4 pasang sedodon beli kat Pusat Pakaian Hari2..Mama punya pon beli siap..ayah punya pakai tahun 2010 punya baju melayu hehe

Percubaan pertama untuk mendapatkan foto keluarga ..
hasilnya
hanya 4 isi rumah yg ada:
Percubaan kedua...5 isi rumah walaupun Maher dah start cranky....sorang lagi hilang:


 Mawaddah yang paling senang bergambar:


Kesimpulannya..kami gagal mendapatkan 1 foto keluarga pada hari raya pertama..huhu..as expected

Bersambung hari ke-2 kemudian..

3 comments:

Tyha said... Reply To This Comment

Ada sekeping jadilah...hehehehe.Di pihak akak...walaupon anak cuma 2 org.Nak dapat kerjasama dari naufal bab bergambar memang le susahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Smiley said... Reply To This Comment

Kak Tyha! mane ade sekeping?? 1 photo family belum terjadi lg masa 1st syawal tu..so tunggguuu ehheheh

puterikiut said... Reply To This Comment

haha sama la kita.. sampai2 masam2 muka nak ajak bergambar..mamanya dah excited nak buat pb raya..