Monday, July 23, 2012

Final luncheon before Ramadhan

Our last luncheon with the gals last Friday.... gambar2 dari henfon je sebab kemalasan nak transfer dr kamera yg dah tadok bateri tuh..

Korum tak cukup iaitu Aida sebab di opis beliau ada pot luck & Zaridz sedang bercuti..tapi kalau tak cuti mmg Zaridz yg paling kurang luncheon together...die bz yg amats..bakal naik pangkat lagi tak lama lagi ni..heheh

 Sedang memilih menu

 Sambil mendengar ngomelan adik bongsu, Zue :p. Yang kiri sekali tu Kak Long eheh

Bersama the vogue Kak Ngah aka Kak Elin ( tengah2) yang sudi membawa kami ke sini dengan kereta Boss hik hiks :D

Pening nak pilih menu yang mana...dan akhrinya

Fish and Chip! sebab fikir bulan pose tak mungkin makan benda alah ni ..sure la makan nasi je nnti ..


Cendol tidak ku lupa juga.. fuhh dahsat

 Sabaq naa tengok Cendol ni..lagi 10 jam nak berbuka pose...

4 comments:

aida said... Reply To This Comment

dugaan time pose gambar makanan

ummi said... Reply To This Comment

tu K Long tgh gigih dengar citer adik2 sumer hihi

kaezrin said... Reply To This Comment

hahahaha byk berguru...nnt saya bagi link best2...

Smiley said... Reply To This Comment

ehehhe

kak elin..mana2 linknya? ahah