Sunday, May 27, 2012

Daddy turns 32! I'm the bachelor mother of 4

Alhamdulillah. Syukur Allah for giving us great daddy to the kids and loving husband to me. Happay Birthday Abang yg jauh dimata dekat di hati < * mode pasrah lagi syahdu>

I don't bake cake nor make special dishes. Pagi tadi masak nasi lemak je. Hasrat hati memang nak wat kek Carrot/Brownie, tapi seriyes cam masa tak cukup. 2 hari berturut dok sibuk ngemas rumah, mop lantai, lipat kain, iron kain + 2 hari berturut ada jemputan kahwin. Bila dah senja penat kemain. Jadinya semalam, kami beli 3 potong kek konon nak celebrate tapi hampeh kek tak sedap huhu. 

Hubby sejak last week sibuk dengan outstation. I'm bachelor mother membesarkan 4 kekanak riang di rumah ..owh sunggu mencabar you... Hari ni hubby pergi lebih awal. jam 1.30pm tadi dah bertolak sbb flght jam 4.20pm. Lepas je hubby pergi, Maher pecahkan bekas kaca...Muaz dah 2 kali terlepas besar dan kecik, kedua-dua insiden berlaku masa saya tak available yakni 1st masa tgh sidai kain kat luar rumah, 2nd masa tengah solat.
Penattnya toksah cakap..dahbape kali dok mop lantai hari ni dr pagi huhu. Challenge2. Kalau jadi surirumah full time maunya terpeleot jugak!

But so far so good. I'm survived! eheh  last week huby outstation from Sunday till Thursday. We will miss you daddyyyyyyyyyyyy sobsss 


Gambar hiasan semata-mata


Kata miss daddy, tapi letak gambo anak. Standard aa tuh

No comments: