Sunday, May 27, 2012

How to unlock bag with barcode?

Kali terakhir kami pakai beg Pierre Cardin ni lebih kurang tahun 2009 sebabnya beg ni amat besar. So hanya sesuai for long holiday. Kalau setakat balik kampung tak berapa sesuai. Jadi sepanjang ia tidak digunakan, beg ni menginap di bilik tidur anak-anak. Entah apa puncanya..bila nak guna tak dapat nak bukak, anak-anak pon mmg selalu main beg ni dulu. Mungkin dah tertukar dah pin no beg ni. 


Jadi penyelesaiannya? 
How to unlock the bag?

Screwdriver!

Cara-cara:
1) Saya tarik dan hold open button 
2) Hubby tolak lock using screwdriver satu persatu. Berjaya!

Kesan: beg tak boleh lagi dikunci menggunakan kod nombor. So kene guna kunci manual ; mangga comel.
Settle 1 perkara! ehehe lama dah fikir cane nak unlock. Senang je kan? puas semalam google tapi tak jumpa jawapan. hihi . 

No comments: